35%
sleva
a záruka na vestavěné skříně 10 let

Efektivní vnitřní uspořádání vestavěné skříně

Vestavěná skříň nabízí řadu možností, jak efektivně využít prostor ve vašem domově. Díky promyšlenému vnitřnímu uspořádání můžete dosáhnout maximální funkčnosti a přehlednosti, což je zvláště důležité v menších bytech nebo domech. Zde jsou některé nápady a tipy, jak na to.

Rozdělení prostoru podle potřeb

Každá vestavěná skříň by měla odrážet individuální potřeby jejího uživatele. Přemýšlejte o tom, co potřebujete skladovat a jak často to budete používat. Často používané předměty by měly být snadno dostupné. Například, pokud jste milovníkem módy, měli byste mít dostatek místa pro zavěšení oblečení a přehledně uspořádané šuplíky na doplňky.

Využití vertikálního prostoru

Vysoké skříně mohou efektivně využívat prostor až ke stropu. Instalace polic až nad běžnou výšku oka může poskytnout extra úložné prostory pro méně používané nebo sezónní předměty, jako jsou zimní bundy nebo cestovní kufry. Využít můžete také výsuvné tyče pro snadný přístup k zavěšeným věcem.

Uzavřené a otevřené úložné prostory

Kombinace uzavřených a otevřených úložných prostorůskříni dodá na estetice i funkcionalitě. Otevřené police jsou skvělé pro rychlý přístup a mohou sloužit k zobrazení dekorací nebo knih. Uzavřené šuplíky a skříňky jsou zase ideální pro ukládání osobních nebo méně atraktivních předmětů.

TIP: Pomocí našeho online 3D konfigurátoru si můžete nezávazně navrhnout skříň podle svých představ. Cenovou kalkulaci Vám vždy pošleme do 2 dnů.

Přizpůsobitelné prvky

Investice do přizpůsobitelných prvků, jako jsou nastavitelné police nebo výsuvné organizéry, může zvýšit flexibilitu a uživatelský komfort vaší skříně. Tyto prvky umožňují snadné přizpůsobení vnitřního prostoru skříně podle aktuálních potřeb.

Optimalizace přístupu

Zamyslete se nad umístěním prvků ve skříni tak, aby co nejvíce vyhovovaly vašemu způsobu používání. Například, pokud používáte některé předměty denně, umístěte je tak, aby byly snadno dostupné bez nutnosti přemisťování jiných věcí. To může zahrnovat strategické rozmístění šuplíků a výsuvných košů na místa, která jsou nejčastěji používána.

Výběr modulů: Naše doporučení

Vyrábíme pro Vás až 30 variant vnitřních modulů, takže si můžete přizpůsobit úložný prostor přesně podle svých specifických potřeb a životního stylu. Každý modul je navržen tak, aby optimálně využil dostupný prostor, ať už se jedná o skladování oděvů, obuvi, knih, nebo i méně tradičních předmětů, jako jsou sportovní vybavení nebo umělecké sbírky. Zde je podrobnější popis některých modulů:

Modul 2: Tento modul obsahuje horní a spodní část s věšákem pro zavěšení oblečení. Vhodný pro uložení kratších oděvů, jako jsou trička a košile. Tento typ uspořádání je praktický pro dětské pokoje nebo šatny.

Modul 4: Modul je vybaven několika otevřenými policemi, které poskytují prostor pro ukládání knih, dekorací nebo dokumentů. Policový systém umožňuje snadný přístup a přehled o uložených věcech. Skvěle se hodí do pracoven nebo obývacích pokojů.

Modul 10: Tento modul kombinuje tři zásuvky ve spodní části s několika otevřenými policemi nahoře. Skvěle využívá vertikální prostor, což umožňuje efektivní organizaci a snadný přístup k uloženým věcem. Je ideální pro obývací pokoje nebo dětské pokoje.

Modul 14: Tří dolní zásuvky a horní část s věšákem poskytují úložný prostor pro různé potřeby. Tento modul je ideální pro zavěšení kratších oděvů, triček nebo košil. Flexibilní a praktické řešení pro ložnice nebo předsíně.

Modul 20: Horní část tvoří otevřené police a dolní část je doplněna zásuvkami s kovovou mřížkou, což přidává estetický vzhled. Tento modul je ideální pro ukládání dekorací nebo knih, zatímco mřížka může sloužit pro věci, které mohou být vidět. Hodí se do moderně zařízených prostor.

Modul 30: Tento modul kombinuje malé otevřené police, jednu velkou polici nahoře a úzkou část s věšákem. Jeho flexibilní uspořádání je vhodné pro uložení různorodých předmětů od knih po oblečení. Modul je ideální pro velké místnosti, kde je potřeba udržet pořádek a organizaci.

Sestavte si skříň
podle sebe

Navštivte nás
v prodejně Praha 4

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací